• VÅRE BOLIGPROSJEKTER

  Sandefjords ledende eiendomsselskap


  A/S Thor Dahl eier og forvalter Sandefjords mest attraktive eiendommer og utvikler miljøer som kombinerer næring, bolig og fritid.

  Se våre nye spennende boligprosjekt ved å velge Framnæs Bolig eller Thorsodd til venstre, eller velg Ferdigstilte boliger og se våre tidligere boligprosjekter.

 • BYENS BESTE BELIGGENHET

  BYENS BESTE BELIGGENHET

  Nå er det klart for ny giv på Framnæs - Salget er igang!


  Nå bygger vi moderne boliger på det gamle verftsområdet. Nå skal nye kraner ta nye løft. Nå bygges det for å bo på det vi i all beskjedenhet kaller byens beste tomt.
  Nå bygger vi for deg!

  Se også våre spesialsider for Byhus 3 .
  Se våre spesialsider for Langhus .

  Les mer
 • THORSHOLMEN

  THORSHOLMEN

  BOLIGPROSJEKT MED ENEBOLIGER OG LEILIGHETER PÅ THORØYA I SANDEFJORD


  Prosjektet Thorsholmen på Thorøya ble ferdigstilt i 1999. 21 eneboliger og åtte leiligheter beliggende rett i sjøkanten.

 • LANGESTRANDSPARKEN

  LANGESTRANDSPARKEN

  LEILIGHETSPROSJEKT PÅ FRAMNÆS I SANDEFJORD


  28 leiligheter i ulike størrelser fordelt på syv hus. Boligene ligger høyt og fritt med mye lys og luft samt sjøutsikt. Hyggelig felles parkanlegg.

 • THORSHOLMEN TERRASSE

  THORSHOLMEN TERRASSE

  TERRASSELEILIGHETER PÅ THORØYA I SANDEFJORD


  De 14 terrasseleilighetene har unik beliggenhet ved sjøen og stod ferdig i 2001. Samtlige leigheter har store, godt skjermende terrasser vendt mot sydvest og nydelig utsikt over Granholmsundet. Parkering i underetasjen. Heis.

 • Thorshavn

  Thorshavn

  LEILIGHETER OG LAMELLHUS PÅ THORØYA I SANDEFJORD


  Boligene har et moderne formspråk og står i fin kontrast til det omkringliggende landskapet. De karakteristiske fjellkollene er bevart og skiller de ulike deler av området fra hverandre. Med sitt typiske kystlandskap, vernede sivområder og nærheten til sjøen, kan Thorøya med rette kalles den grønne øya. Et fantastisk sted å bo og arbeide!