top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNina H. Rebner

Dette er kontorer i trivelige næringsmiljøer, de er ferdig oppusset og har god standard. Her kan du ta med deg din virksomhet og flytte rett inn!


Thorøya Hovedbygg 3. etasje


Kontorfelleskap

Moderne og arealeffektive kontorlokaler i kontorfellesskap, med unik beliggenhet på kaia på Thorøya. Kontorarealet med tilstøtende lager er på ca 119 kvm, totalt disponerer man ca 275 kvm og inkluderer felles kantine, tre møterom, kopi/arkivrom og garderobe med toaletter og dusj.

Her har man nyoppusset lokaler med teppeflis på gulv, lysmalte vegger og lys systemhimling. Lokalene ligger i 3. etasje med vinduer mot sjøfronten, og passer for bedrifter med inntil 6-10 ansatte.


Kanal Vest 2. etasje

Moderne og sjønært kontorbygg, ca 10 minutter fra Sandefjord sentrum.

Bygget er oppført i moderne stil hvor fasade og innvendige vegger er hovedsakelig i glass, som gir mye lys til alle lokaler.

Lysmalte flater og himlinger samt linoleum på gulv. Flislagte våtrom. God løsninger på solavskjerming. Det er store vinduer fra gulv til tak, og herfra har man flott utsikt til båthavn, fjorden og grønne arealer.

Her er det muligheter for enkeltkontorer og/eller kontorfellesskap. Nå er 2. etasje ledig og det er med andre ord muligheter for å leie hele etasjen, eller enkeltkontorer.

Totalt er det ca 540 kvm ledig areal

Alt dette med en flott beliggenhet – her kan man gå et par hundre meter og ta seg et bad på stranden!
Ranvik Brygge 10


Nå er det mulighet for å flytte rett inn i lyse kontorlokaler med blå utsikt på Ranvik Brygge.

Ranvik Brygge 10 er oppført i tre, med Stavernsgul kledning og hvite, rutede vinduer. Veggene og himling er lystmalt og det er teppeflis på gulv.

Fra vinduene er det utsikt ned til sjøen.

Totalt er det ca 151 kvm ledig areal inkludert toaletter og kjøkken.

Her har man flotte lokaler med meget gode parkeringsmuligheter, kun 2 km syd for Sandefjord sentrum.
Comments


bottom of page